Afwatering voor de inloopdouche en de sanitaire ruimte

Koning zwart blijft domineren in interieurland

Als we de gerenomeerde interieurdesigners en trendwatchers mogen geloven, dan is het witte-loft-fenomeen al aan zijn aftocht begonnen. Vandaag is het de donkere grijstint zoals anthraciet en het diepzwart dat aan zijn opmars bezig is. Dit hoeft ons niet te verbazen, want deze tinten staat voor strak, minimalisme en soberheid. Het is trouwens ook omnipresent : zo zien we steeds meer zwarte gevels, zwarte profielen, donkere meubels, én het gebruik van zwart in keukens én badkamers. Eentonig hoeft dit helemaal niet te zijn, met de juiste texturen straalt het een luxueuze en ontspannen sfeer uit.

In je huis blijft de badkamer én ook vaak de inloopdouche het pronkstuk, in deze ruimte zien we een groeiende belangstelling voor natuurlijke details, die de warme sfeer accentueren. Designers nemen het trouwens heel letterlijk : meer groene badkamers waarbij plantjes, cactussen of zelfs groene mosmuren een eyecatcher worden. Dit in combinatie met zwarte tinten maken het geheel af.

Showerline Standaard Solid Black Edition

Als product specialiste bij ACO volg ik deze trends natuurlijk zeer nauw op, om die reden hebben we beslist om ons gamma uit te breiden met  de eerste zwarte douchegoot uit inox.

Wat zijn de voordelen ?

  1. Tijdloos design
  2. Feilloze afwatering 
  3. Makkelijk te onderhouden 
  4. Duurzame kwaliteit 
  5. Ideaal voor nieuwbouw en renovatie

Nog meer inspiratie nodig ? Download onze brochure !
Vragen ? Contacteer me !
   

Karolien Vanovertveld - Product Manager ACO 

Vragen

Vragen

Waar ACO Douche producten kopen?